پولکی اصفهان

پولکی یکی از سوغاتی‌ها و شیرینی‌های معروف اصفهان است. طرز تهیه ی این شیرینی ساده است، شما نیز به سادگی می توانید آن را در منزل تهیه کنید:

– دستور شماره یک پولکی کنجدی

مواد لازم :

  • شکر ۱لیوان
  • کنجد بو داده شده ۲قاشق غذا خوری
  • هل (یم کم)

طرز تهیه:

ماهیتابه تفلون رو می زارین کاملا داغ بشه بعد. شکرها رو می‌ریزیم و بهم نمی‌زنیم تا کاملا به اصطلاح آب بشه و بعد تند تند بهم می‌زنیم البته زیر شعله رو کم کنید که نسوزه. وقتی همه شکرها آب شدن و یه مایع صاف به دست اومد کنجد هار و می‌ریزیم و زیر تابه رو خاموش می‌کنیم و بعد به هر شکل که دوست داشتیم می‌ریزیم تو یه سینی استیل و می‌زاریم کامل خنک بشه. کسانی که با قاشق و تابه که مواد بهش چسبیده و جدا نمیشه مشکل دارند یه مقدار آب بریزند داخل تابه و قاشق و بگذارند روی گاز تا یک کم بجوشد. براحتی تمیز می‌شود.

pulaki

– دستور شماره دو  پولکی زعفرانی

 مواد لازم :

  • شکر :یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
  •  آب :یک دوم پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
  • سرکه ی انگور: یک چهارم پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
  • زعفران (حل شده در آب جوش) : ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)

طرز تهیه :

شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود. سعی کنید مواد را روی حرارت، زیاد هم نزنید. زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است.آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق سوپخوری روی کاغذ آلومینیومی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.اگر پولکی زیاد روی حرارت بماند، مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود.

pulaki-esfahan

منبع:

– ویکی کتاب

– آکا ایران


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “پولکی اصفهان”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه