سوتی پلو (پلو شیرپز)

sootipolo

سوتی پلو در اردبیل برای چهارشنبه سوری طبخ می‌شود.

مواد لازم:

  • شیر ۴ پیمانه
  • برنج خیس کرده ۴ پیمانه
  • روغن حیوانی یا کره به میزان لازم
  • گلاب و عرق هل دو قاشق

polo-sooti

طرز تهیه:

شیر را داخل قابلمه بریزید تا داغ شود و هنگام جوشیدن برنج را داخلش بریزید و بگذارید بجوشد. وقتی جوشید روغن و یا کره را اضافه کنید. وقتی برنج خشک شد و آب یا شیری داخلش نبود، دم کنید. اگر هنوز برنج نپخته باشد می توانید کمی به برنج  شیر و در این هنگام عرق هل را اضافه کنید. پس از دم کردن برنج مراقب باشید که بیش از بیست دقیقه نماند. این کته سریعته دیگ میبندد و ته دیگ خوشرنگی هم میشود.

نکات: این پلو برای چهارشنبه سوری همراه با خرما و روغن حیوانی و کشمش سرو می‌شود. در صورت مصرف هل و گلاب .. خورش مصرفی می تواند مثل فسنجان یا خورش هویج و خلال بادام و خلال پسته و بطور کل خورش‌هایی باشدکه بیشتر به صورت شیرین مصرف میشود.

sutti-polo

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “سوتی پلو (پلو شیرپز)”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه