آش بلگ

آش بلگ آش محلی بختیاری است.

مواد لازم برای ۲ نفر:

  • ماش: نصف لیوان
  • آب :۴ تا ۵ لیوان
  • کشک غلیظ: نصف لیوان
  • سبزی آش خرد شده و پخته: ۱ قاشق غذا خوری (در صورت تمایل)
  • پیاز و نعناع داغ: به میزان لازم
  • نمک وفلفل :به میزان لازم

مواد لازم برای درست کردن رشته:

  • آرد: ۴|۳ پیمانه
  • آب: ۴تا ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم

ash-balg

طرز تهیه:

ابتدا ماش را به همراه آب روی حرارت متوسط گذاشته تا کاملاً پخته شوند.در فاصله‌ای که ماش‌ها پخته می‌شوند، رشته را درست می‌کنیم. آرد را در کف یک ظرف ریخته آب و نمک را وسط آرد می‌ریزیم. ابتدا با چنگال آب و آرد را قاطی می‌کنیم، و سپس با دست ورز می‌دهیم تا یک خمیر سفت بدست آید. خمیر را با وردنه روی یک سطح آرد پاشی شده پهن می‌کنیم تا ضخامت آن حدود ۲ میلی‌متر شود. روی خمیر را آرد می‌پاشیم، و سپس تا می‌زنیم باز هم روی خمیرآرد می‌پاشیم و یک بار دیگر تا می‌زنیم.

سپس خمیر تا زده را با چاقو به صورت رشته‌های باریک برش می‌زنیم روی برش‌ها یک کیسه می‌کشیم و ده دقیقه استراحت می‌دهیم.کشک و سبزی را به ماش‌های پخته اضافه می‌کنیم و در ۱۰ دقیقه آخر پخت آش، رشته‌ها را اضافه می‌کنیم. موقع سرو با پیاز و نعناع داغ تزیین می‌کنیم.می توانید بجای رشته، ۱ ق غ آرد درآش بریزید، البته اگر آرد را از قبل کمی تفت بدید یا به اصطلاح آرد را بو دهید بهتر می شود.

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آش بلگ”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه