باقلا وابیج

باقلا وابیج یکی از غذای محلی شمال است. این غذا با برنج مصرف می‌شود و در کنارش ماهی شور، زیتون پرورده و ماست سرو می‌شود.

مواد لازم:

  • شوید خشک: ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • تخم‌مرغ:۳ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • روغن و کره: ۱۰۰ گرم
  • باقلای مازندرانی (پلویی): ۵۰۰ گرم
  • آب: یک پیمانه پلوپز
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم

baghla-vabij

طرز تهیه:

ابتدا باقالی‌ها را از پوست جدا کرده و همراه سیر می‌کوبیم.بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و در کره کمی تفت می‌دهیم.سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد، تخم‌مرغ‌ها را در آن شکسته و می‌گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و بپزد.وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم‌مرغ‌ها هم پختند، غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می‌کنیم.سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود.

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “باقلا وابیج”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه