گل پالوده

گل پالوده یکی از شیرینی‎های محلی در استان گیلان است. مواد این شیرینی را پر گل محمدی تازه، شکر، کره، شیر، برنج خوب شمالی  تشکیل می‌دهد.مواد لازم برای پختن گل پالوده شامل گل محمدی خشک، شیر، برنج ایرانی، شکر و کره است.

مواد لازم:

  • گل محمدي خشك‌: ۷۵ گرم (تازه ۱۵۰ گرم)
  • شير: ۳ ليتر
  • برنج ايراني: ۲ پيمانه
  • شكر: ۳ تا ۴ پيمانه
  • كره: ۵۰گرم

gol-paloode

طرز تهیه:

نخست برنج را بشوئید و از شب قبل بدون نمک خیس و آب آن را خالی کرده و آسیاب کنید تا به شکل خمیر درآید و با دو لیوان آب مخلوط و صاف کنید، دوبار دیگر این کار را با یک لیوان آب تکرار تا شیره برنج کاملا دربیاید، مایه را در قابلمه مناسب بریزید شیر و شکر را نیز به مخلوط اضافه کنید. گل را بشوئید و اگر تازه بود به وسیله چاقو یا غذاساز ریز خرد کنید و اگر گل خشک استفاده می‌کنید خیس کرده و بعد از نیم ساعت صاف و در غذاساز خرد کنید. مخلوط شیره برنج، شیر و شکر را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و به جوش بیاید بعد از جوش آمدن دیگر لازم به هم زدن نیست. گل را با کره تفت دهید و به مخلوط در حال جوش اضافه کنید تا مایه غلیظ شود ودر ظرف‌های کوچک بریزید و روی آن را طبق سلیقه تزئین و به صورت گرم یا خنک سرو کنید.

منبع:

– ویکی کتاب

– راسخون


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “گل پالوده”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه