کوفته نخودی

کوفته نخودی یکی از غذاهای محلی استان همدان و یکی از چندین غذای سنتی و محلی تویسرکانی‌هاست.

مواد لازم برای  کوفته نخودی برای ۴ تا ۶ نفر:

  • گوشت مغز ران: ۵۰۰ گرم
  • نخود: ۴۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌‏فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • سرکه: یک دوم لیوان
  • شیره انگور: یک دوم لیوان
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

برای داخل کوفته‌ها:

خرمای هسته گرفته، آلو، کشمش، زرشک، گردو و یک عدد تخم مرغ آب‌پز

kufte-nokhod

طرز تهیه کوفته نخودی:

نخود را به مدت ۱۲ ساعت خیس کنید،سپس آن را با گوشت دو تا سه بار از چرخ گوشت رد کنید.بعد ادویه و نمک را اضافه کرده، نیمی از پیاز داغ را نیز به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید. تخم‌مرغ را نیز اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه کاملا ورز دهید.

از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و کاملا گرد کنید. وسط آن را سوراخی ایجاد کنید و از موادی که برای داخل کوفته ذکر شده است به همراه یک قاشق چای‌خوری پیاز داغ داخل آن قرار داده و کوفته را ببندید و دوباره فرم دایره به آن بدهید.

در یک ظرف بزرگ مقداری پیاز داغ بریزید و با کمی روغن و رب گوجه‌‏فرنگی کمی تفت دهید. ۲ لیتر آب را داخل ظرف بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.سپس کوفته‌‏ها را یکی یکی و آهسته داخل آب جوش قرار دهید و اجازه دهید تا کوفته‏‌ها سفت و بسته شوند. حالا شعله را ملایم نموده تا مغز کوفته‌ها نیز بپزد.

بعد از ۲۰ دقیقه سرکه و شیره را با هم ترکیب کنید و به سس کوفته‏‌ها اضافه کنید و ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا کوفته‏‌ها طعم سرکه شیره را بگیرند.

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “کوفته نخودی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه