شله ماشکی

شله ماشکی غذای محلی استان کهگیلویه و بویراحمد (شهرستان گچساران) است.

مواد لازم شله ماشکی:

  • آب: ۵ پیمانه
  • ماش: ۱ پیمانه
  • برنج: ۱/۵ پیمانه
  • کنجد: ۱ پیمانه
  • اناردانه: ۱ پیمانه در صورت تمایل از آب نارنج‌استفاده شود.
  • زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: به میزان لازم

shole-mashki

طرز تهیه شله ماشکی:

ابتدا آب را در قابلمه ریخته و ماش را به آن اضافه‌کرده می‌گذاریم تا پخته شود بعد برنج را در آن‌می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم آنگاه کنجدها راکوبیده و به مواد اضافه می‌کنیم. انار دانه را می‌جوشانیم و آبش را در موادمی‌ریزیم. در این فاصله پیاز داغ را درست کرده و زردچوبه‌را به آن اضافه می‌کنیم و این مواد را روی‌محتویاتی که در حال پخت است می‌ریزیم ومی‌گذاریم با حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. بعد از ۱۰ دقیقه می‌توانید نوش جان کنید.

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “شله ماشکی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه