شش انداز زنجان

شش انداز زنجان در شب چهارشنبه سوری در این استان طبخ می شود و جزء غذای محلی استان زنجان است. این خوراک یک غذای کامل، خوشمزه، سالم و مقوی است.

دستور پخت شش انداز زنجان

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • روغن: نصف پیمانه
  • گردو: یک پیمانه
  • خرمای درشت: ۱۶ عدد
  • کشمش: یک پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پیاز درشت: یک عدد
  • شیره انگور: یک پیمانه.

shesh-andaz

طرز تهیه شش انداز زنجان:

ابتدا پیاز را بصورت خلالی خرد می‌کنیم و روی حرارت کم، کاملاً تفت می‌دهیم تا عقیقی سرخ شود، سپس گردوی خرد شده را به پیاز سرخ شده اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. بعد از چند دقیقه کشمش و خرمای خرد شده را به مواد اضافه می‌کنیم. در این فاصله تخم مرغ‌ها را در ظرف دیگری شکسته و خوب هم می‌زنیم، بعد از تفت داده شدن مواد ذکر شده، تخم مرغ‌ها را به خوراکمان اضافه می‌کنیم. با افزودن تخم مرغ و پخته شدن کامل آن یک پیمانه شیره انگور را روی خوراک شش انداز ریخته، با گردو و کشمش تزئین می‌کنیم.

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “شش انداز زنجان”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه