آش ماسوآ

آش ماسوآ غذای محلی شهر دزفول در استان خوزستان و شهر بروجرد در استان لرستان است.آش ماسوآ را می توانید در وعده شام و یا پیش غذا سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری یا افطار میل کرد .

دستور پخ آش ماسوآ بروجرد

مواد لازم برای ۱۵ نفر:

  • بلغور گندم ۱ کیلو
  • اسفناج پاک شده و خرد شده ۸۰۰ گرم
  • نخود پخته ۳۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۳ عدد
  • روغن ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
  • کشک ساییده غلیظ ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواه

masva-ash

طرز تهیه:

پیازها را خرد کرده و سرخ می‌کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. سپس بلغور را با ۱۷ تا ۱۸ لیوان آب (۵/۴ لیتر آب) با پیاز مخلوط کرده می‌گزاریم با حرارت ملایم بپزد و به طور مرتب هم می‌زنیم که ته نگیرد. بعد اسفناج را به آن اضافه می‌کنیم. سپس نخود پخته شده را داخل آش می‌ریزیم و می‌گزاریم آش جا بیفتد. کشک را همراه ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن به مواد اضافه می‌کنیم و می‌گزاریم چند جوش بزند. سپس رویش را نعناع داغ می‌دهیم. این آش بسیار خوش طعم و خوشمزه است به خصوص اگر با کشک محلی میل شود.

ash-masva

منبع:

– ویکی پدیا


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آش ماسوآ”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه