نان رمضان تبریز

نان رمضان تبریز در ایام ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره افطار روزه داران است.

طرز تهیه نان رمضان تبریز

مواد لازم :

  • آرد: ۶۰۰ گرم
  • شکر:۱۴۰ گرم
  • روغن مایع : ۱۰۰ گرم
  • کره: ۴۰ گرم
  • خمیرمایع فوری: ۱۰ گرم
  • نمک: ۱۰ گرم
  • بهبود دهنده: ۱۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد

tabriz-nanramezan

طرز تهیه :

همه مواد را به غیراز آرد، با هم حسابی مخلوط میکنید به هرترتیبی که دوست دارید! ( به قول قناد لازم نیست هزارتا ظرف کثیف کنید ! همه مواد را در یک ظرف بریزید و با همزن بزنید!) بعد آرد را روی مواد الک میکنید ، آرد را کم یا زیاد نمیکنید با همین مقدار ارد آنقدر مواد را ورز میدهید تا خمیر یکدست مثل مرمر شود. بعد کف قالب کاغذ روغنی میندازید و مواد را روی آن پهن میکنید و هرنقش و نگاری خواستید روی آن ایجاد کنید . زرده تخم مرغ رابا کمی وانیل هم میزنید و با قلم مو روی نان میمالید و بعد کنجد میپاشید و در داخل فر گرم با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار میدهید .وقتی رنگ روی نان به دلخواهتان رسید از فر درمیاورید ، به مقدار مساوی عسل و شیره انگور را با هم مخلوط میکنید و وقتی هنوز نان داغ است با قلم مو روی نان میمالید. بعد با انواع مغزها تزئین میکنید .

نکات : فر را از قبل داغ کنید .

nan-ramezan-tabriz

منبع:

– تولیدات ویژه مرکز آذربایجان شرقی


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “نان رمضان تبریز”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه