خورش پیچاق قیمه

خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی اردبیلی‌هاست.

خورش پیچاق قیمه:

  • گوشت ریز خرد شده : ۵٠٠ گرم
  • خلال بادام : ١۵٠ گرم
  • پیاز داغ : یک پیمانه
  • آبغوره : ١/٢ پیمانه
  • تخم‌مرغ : ٣ عدد (در اینجا فقط از زرده استفاده شده تا خورش مجلسی‌تر شود.)
  • نمک،فلفل،زردچوبه و زعفران
  • رب: یک قاشق مرباخوری (بیشتر، رنگ این غذا توسط زعفران تامین می‌شود.)

geime-pichag

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه :

 گوشت را با روغن تفت می‌دهیم ، رب را اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.خلال بادام و فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم (نمک و زعفران را برای اواخر پخت نگه می‌داریم.)حدود دو لیوان آبجوش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد.یک ساعت بعد پیاز داغ و آبغوره را می‌ریزیم.کمی بعد هم نمک و زعفران را اضافه می‌کنیم.صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد.١٠ دقیقه قیل از سرو (بهتر  است غذا را به ماهی‌تابه منتقل کنیم) با قاشق جاهای مختلف خورش جا باز می‌کنیم و زرده‌ها را به صورت درسته درونش قرار میدهیم و در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بپزد.

نکته ها :می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.

pichag-geime

منبع:

– همشهری آنلاین

– بیتوته


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “خورش پیچاق قیمه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه