بریانی

beryani

بریانی اصفهان یکی از غذاهای معروف ایرانی است که آوازه‌اش در بسیاری از کشورهای جهان نیز پیچیده و در میان ایرانیان نیز کمابیش خورنده دارد. این غذا متعلق به شهر اصفهان است و مشهورترین غذای سنتی اصفهان به شمار می‌آید.

مواد لازم
گوشت گردن گوسفند – جگر سفید گوسفند پخته وچرخ شده – ادویه اصفهانی – نان سنگگ- پیاز – نمك وفلفل وزرد چوبه

طرز تهیه
گوشت رابا ٢عدد پیاز وادویه می گذاریم بپزد. جگر سفید راهم پس از پختن چرخ وسرخ می كنیم. گوشت پخته شده را با ٢ عدد پیاز باقی مانده چرخ می كنیم و نمك و فلفل و زرد چوبه را به میزان لازم وعلاقه شخصی به گوشت اضافه می كنیم و با هم مخلوط می كنیم. سپس در یك تابه كوچك و یا كفگیر مخصوص بریانی اصفهان، كمی روغن ریخته بطوریكه كف آن چرب و داغ شود. هربریانی رابه اندازه همبرگر یا به شكل بیضی كف ظرف پهن می كنیم و روی حرارت می گیریم كمی كه داغ شد روی یك تكه نان سنگگ یك قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم كه فقط نان كمی مرطوب شود. بعد دارچین روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان برمی گردانیم و مقداری سبزی معطر مانند ریحان، نعناع و ترخان خشك و پودرشده روی آن می ریزیم. درپایان مقداری جگر پخته وسرخ شده كنار بریانی میریزیم.

منبع :

– ددری ها دات کام

– ویکیپدیا

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “بریانی”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *