شیرپلوی تبریزی
غذاهای محلی
1,392 views 0
شیرپلوی تبریزی یکی از غذاهای محلی تبریز است.
مواد لازم:
- برنج سه و نیم پیمانه
- کره ۲۰۰ گرم
- شیر چهار پیمانه
- زعفران یک قاشق چایخوری
- نمک یک قاشق چایخوری
- کشمش پلویی یک پیمانه
- دارچین نصف قاشق چایخوری
- فیله مرغ ۵۰۰ گرم
- پیاز داغ یک پیمانه
- خلال پسته یک پیمانه
- آب دو پیمانه
- آب پیاز به میزان لازم
- گلاب ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
- فیلههای مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزهدار میکنیم.
- برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس میکنیم.
- نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
- آب برنج را خالی میکنیم و آن را داخل شیر میریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه میکنیم.
- نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را میریزیم و میگذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دمکنی میگذاریم تا بپزد.
- کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ میکنیم.
- فیلههای مرغ مزهدار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت میدهیم.
- برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج میریزیم و تزیین میکنیم، فیلههای مرغ را هم روی برنج قرار میدهیم.
منبع:
– ویکی کتاب
برچسب ها تبریزدستور پخت شیر پلو تبریزشیر پلوشیرپلوی تبریزطرز تهیه شیر پلو تبریزغذاهای محلیغذاهای محلی استان آذربایجان شرقیغذاهی محلی تبریزمواد لازم برای تهیه شیر پلو تبریز
0 دیدگاه در “شیرپلوی تبریزی”