آش انار شیرازی
برنج: ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، نعناع): ۱ کیلو
لپه: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
انار: ۲ کیلو (یا رب انار ۲/۱ پیمانه)
گلپر: یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
لپه و پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد، بعد برنج را به دقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم می گذاریم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم. ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم، بعد کوفته ها را داخل آش می ریزیم سبزی را نیز تمیز می نماییم و می شوییم و خرد می کنیم، به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم. با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم، نعناع داغ درست می کنیم.
برچسب ها آش انار شیرازیانار شیرازانار شیرازیسفره شیرازطرز تهیه آش انار شیرازیغذاهای شیرازمواد لازم برای تهیه آش انار شیرازی
- قبلی برگزاری هشتمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران با حضور طالب رفایی
- بعدی کلیسای مریم ننه (ارمنی دونن)
0 دیدگاه در “آش انار شیرازی”