همه ی نوشته ها در: غذاهای محلی
آبگوشت فلفل همدان
استان همدان تنوع غذایی زیاد است و علاوه بر انواع غذاهای رسمی که در عذاهای ایران آورده شده؛ برخی از انواع غذاهای محلی نیز رواج دارد. غذاهای محلی این خطه عبارتند از: کوفته همدانی، …
ماهی میدم
ماهی میدم یا دمی لخلاخ یا دمپخت ماهی بوشهری یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان و استان بوشهر است. احتمالا در مناطق مختلف جنوب اسم های متفاوتی دارد اما مواد اولیه کاملامشابه یکدیگرند. توضیح: لخلاخ از کلمه …
خورش ارومیه
ارومیه هم مانند همه شهرهای ایران غذاهای سنتی خاص خودشو داره که یکی از آنها خورش ارومیه است . این خورش در میان مردم این شهر بسیار مرسوم است طوری که نام شهر را …
آش شیر آذربایجان شرقی
آش شیر از آش های محلی دریان در آذربایجان شرقی می باشد که بیشتر در ماه مبارک رمضان و برای افطار طبخ می شود. مواد لازم : شیر : ۱ لیتر گندم پوست کنده : …
کباب بناب
نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب که از گوشت تازه و چربیدار گوسفند، در اندازهای بسیار بزرگتر از کباب کوبیده معمولی تهیه میشود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده …
شورجه ارومیه
این خوراک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ارومیه ست که هم بعنوان پیش غذا و هم بعنوان غذای اصلی میتوان با آن از مهمان ها پذیرایی کرد. مواد لازم : ماست سفت ……….۱کیلو …
قیس آوا
قیس آوا یک نوع خوراک بسیار خوشمزه و مقوی آذری ها می باشد که معمولا برای صبحانه در روزهای سرد سرو میشود و در هرسه استان آذری زبان ایران غذای محلی محسوب میشود. مواد …
دوپیازه میگو
دوپيازه ميگو يکي از غذاهاي محلي قشم در استان هرمزگان و استان بوشهر است. دستور شماره يک مواد لازم : ميگوي پاک شده ۵۰۰ گرم پياز ۱ کيلوگرم رب گوجه فرنگي ۳ تا ۴ …
عنکاس
عنکاس Ankas (ماهي مرکب) يکي از غذاهاي محلي استان هرمزگان است. عنکاس يا ماهي مرکب را که از قبل آماده کرده و گوشت آن را به صورت مربعهاي کوچک قطعه قطعه کردهايم با مقداري …
بلالیت
بلاليت غذاي محلي بندرعباس و بوشهر است. مواد لازم: ماکاروني يا ورميشل ۳۰۰ گرم شکر به ميزان دلخواه گلاب يک استکان روغن يا کره ۱ قاشق غذاخوری آب يک ليتر هل یک چارم قاشق …
آخرین دیدگاهها