همه ی نوشته ها در: غذاهای محلی
بادمجان شکم پر تبریز
بادمجان شکم پر تبریز یا قارنی یاریخ یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. مواد لازم: بادمجان قایقی شکل که زیاد تپل نباشد: ۶ عدد سیر: ۱۰ حبه متوسط پیاز ریزشده:یک عدد گوشت …
آش ماست تبریز
آش ماست تبریز یا سوپ ماست تبریز یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. این آش یکی از ساده ترین و مفید ترین آشها در فصل زمستان است؛ و نیز به دلیل اینکه …
شیرپلوی تبریزی
شیرپلوی تبریزی یکی از غذاهای محلی تبریز است. مواد لازم: برنج سه و نیم پیمانه کره ۲۰۰ گرم شیر چهار پیمانه زعفران یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری کشمش پلویی یک پیمانه دارچین …
برنج کاسهای آذری
برنج کاسهای آذری یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. مواد لازم: برنج۳ پیمانه ذرت ۱ پیمانه نخودفرنگی ۱پیمانه هویج خردشده ۲ عدد گوشت مرغ ۲۵۰ گرم زرشک ۲ قاشق غذاخوری خلال بادام …
دویماج تبریز
دویماج از غذاهای سنتی آذربایجان به شمار می رود. این غذا برای صبحانه و عصرانه سریع آماده می شود و همراه با سبزی خوردن و میوه های تابستانی (انگور و هندوانه) بسیار طعم لذیذ …
دلمه برگ مو تبریز
دلمه برگ مو یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز است.این دلمه جزء قدیمی ترین غذاها و پیش غذاهای مجلسی می باشد. به طور عمومی مقبول ترین دلمه، دلمه سایز کوچک انگشتی …
کوفته تبریزی
کوفته تبریزی یکی از غذاهای مشهور ایران و متعلق به شهر تبریز است. انواع کوفته در نقاط مختلف خاورمیانه تهیه میشود و نقطه تمایز کوفته تبریزی بیشتر در طرز تهیه و مواد استفاده شده …
هلی آش
هلی آش یا هل آش غذای محلی استان گلستان است. برای تهیه این آش ابتدا نخود و لوبیا را میپزند. سپس آب آن را بیشتر کرده و سبزی و برنج را داخل آن میریزند. …
ماش و قمری اصفهان
ماش و قمری یکی دیگر از غذای سنتی اصفهان است که در اینجا با طرز تهیه آن آشنا می شویم . مواد لازم : گوشت گردن یا دنده و قلوه گاه گوسفندی ۵۰۰ گرم …
آخرین دیدگاهها