همه ی نوشته ها در: غذاهای محلی
کوفته همدانی
کوفته همداني يکي از غذاهاي محلي استان همدان است. مواد لازم: گوشت گوسفند يک کيلو لپه ۲۵۰ گرم پياز ۱ عدد بزرگ باي داخل کوفته و کمي سرخ کرده براي سس کوفته نخود نيم کيلو تخم …
کباب شیشلیک مشهد
دیگچه غذای سنتی مشهد
دیگچه یکی از غذاهای سنتی مشهد می باشد که به عنوان عصرانه یا صبحانه صرف می شود. دیگچه یک نوع شیربرنج است اما برشته و مغزپخت. کمی سفتتر از شیربرنج که در آن شکر …
آش شله مشهدی
آش شله مشهدی آشی فوق العاده خوشمزه و البته وقت گیر میباشد که اغلب در نذری ها و مراسم های خاص پخته میشود ، این آش بدون سبزی بوده و هرچه گوشت بیشتری داشته …
گشنیز کباب آذربایجانی
گشنیز کباب یک غذای سنتی منطقه آذربایجان و شهر ماکو است که از کوفتههای کوچک و مقداری آب حاصل از پخت آنها تشکیل میشود.این غذا را با نان مصرف میکنند و البته بعضیها دوست …
آش خیار چنبر
آش خيار چنبر آش خيارچنبر يکي از غذاهاي محلي استان همدان و استان مرکزي است. مواد لازم : خيار چنبر ۱ کيلو سير ۱ بوته نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوري کشک ۱ ليوان عدس …
آش انار شیرازی
مواد لازم برنج: ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم) سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، نعناع): ۱ کیلو لپه: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری گوشت چرخ کرده: نیم کیلو انار: …
قیقناق یا خاگینه تبریزی
در تبریز ۲روش برای پخت قیقناق یا همان خاگینه تبریزی هست كه هردو در زیر توضیح داده شده اند.قیقناق عصرانه محلی تبریز است كه به نوع دوم بیشتر شبیه است. مواد اولیه : …
دلمه بادمجان تبریزی
مواد لازم: بادمجان گوشتی درشت مخصوص دلمه: ۶ عدد گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم برنج: یک و نیم لیوان لپه پخته شده: نصف لیوان پیاز: سه عدد متوسط گوجه فرنگی: دو عدد متوسط نمک، …
آخرین دیدگاهها