همه ی نوشته ها در: غذاهای محلی
قرمزه نخودچی اصفهان
قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی و قدیمی در اصفهان است که در حال حاضر کمتر پخت میشود. مواد لازم برای ۴ نفر: گوشت گوسفند: ۱۳۰ گرم، چرخ شده و بدون چربی آرد نخودچی: …
کباب زردک اصفهان
کباب زردک در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی است که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه میشود. برای مزه ملس این غذا از سرکه به همراه شیره یا شکر …
سفره شیرازی
شیرازی ها مردمانی با فرهنگ و هنر دوست هستند که ریشه در اعماق تاریخ ایران زمین دارند. شیراز کهن شهری است که همواره در تاریخ ایران مأمن امنی برای فرهنگ و تاریخ ایران به …
بریانی
بریانی اصفهان یکی از غذاهای معروف ایرانی است که آوازهاش در بسیاری از کشورهای جهان نیز پیچیده و در میان ایرانیان نیز کمابیش خورنده دارد. این غذا متعلق به شهر اصفهان است و مشهورترین …
حلیم بادمجان
مواد لازم بادمجان متوسط – گوشت بااستخوان – پیاز سرخ شده كشك – نعناع داغ – عدس تمیز – نمك وفلفل وزرد چوبه طرز تهیه گوشت را با یك عدد پیاز، نمك، زرد چوبه …
خورش ماست
اگر برای ضیافتی بزرگ مانند جشن عروسی، میهمان اصفهانی ها باشید، میان انواع دسرهایی که سرو می شود، خورش ماست یکی از گزینه های حتمی است… البته اشتباه نکنید این غذا اصلا شباهتی به …
آخرین دیدگاهها