قیس آوا
قیس آوا یک نوع خوراک بسیار خوشمزه و مقوی آذری ها می باشد که معمولا برای صبحانه در روزهای سرد سرو میشود و در هرسه استان آذری زبان ایران غذای محلی محسوب میشود.
مواد لازم:
- خرمای رطب : ۲۵۰ گرم
- کره : ۵۰ گرم
- گردوی خرد شده : نصف پیمانه
- تخم مرغ : ۳ عدد
طرز تهیه:
هسته خرما را بگیرید و داخل کره تفت بدهید.وقتی خرما کاملا نرم و له شد،گردو را به آن اضافه کنید.کمی تفت بدهید تا گردو ها نرمتر شوند.درانتها تخم مرغ ها را درظرفی ریخته کمی هم بزنید تا ازلختگی دربیایند و به خرما اضافه کنید وقتی تخم مرغ پخت غذا را با نان تازه سرو کنید.
نکته ۱: درتمام طول پخت حرارت باید ملائم باشد تا خرما ها نسوزند.
نکته ۲: میتوانید ازخرمای شیراز هم استفاده کنید اما دراین صورت دو سه قاشق غذا خوری هم باید آب موقع تفت به کره اضافه کنید، چون این خرما ها خشک هستند.
نکته۳: در بعضی جاها تخم مرغ اضافه نمیکنند و به عنوان خورشت این غذا را مصرف میکنند.
نکته ۴:میتوانیدکلا گردو و تخم مرغ را حذف کنید فقط خرما را در کره تفت داده و میل کنید!
منبع :
– بزرگترین انجمن آشپزی
– تیپ تاپ
برچسب ها تبریزطرز تهیه قیس آواطرز تهیه قیساواغذاهای محلیغذاهای محلی استان آذربایجان شرقیغذاهای محلی استان آذربایجان غربیقیس آواقیس آوای آذری هاقیس آوای تبریزقیساواقیساوای آذریقیساوای تبریزقیسیمواد لازم برای تهیه قیس آوا
0 دیدگاه در “قیس آوا”