آش شیر آذربایجان شرقی
آش شیر از آش های محلی دریان در آذربایجان شرقی می باشد که بیشتر در ماه مبارک رمضان و برای افطار طبخ می شود.
مواد لازم :
- شیر : ۱ لیتر
- گندم پوست کنده : ۳۰۰ گرم
- نخود : ۵۰ گرم
- نمک و فلفل : بمقدار لازم
- کشمش بی دانه، گردو، بادام برای تزئین
طرز تهیه:
گندم را از شب قبل خیس نمایید.گندم و نخود را داخل قابلمه ای ریخته و یک لیتر آب به آن اضافه می کنیم و روی شعله گاز قرار می دهیم.وقتی نخود پخته شد و گندم هم لعاب انداخت نمک اضافه می کنیم.زمانی که آب حبوبات کشیده شد شیر را اضافه کرده و شعله گاز را کم می کنیم تا آش غلیظ شود.آش که غلیظ و آماده شد و داخل ظرف کشیده روی را با کشمش شسته شده و گردو و بادام تزیین کرده و سرو می کنیم.در کنار این آش معمولاً فالوده خانگی سرو می شود.
منبع:
– دانشنامه شهری ایران
– آشپزی آکا
– بیتوته
– پرسه
برچسب ها آشآش شیرآش شیر آذربایجانآش شیر آذربایجان شرقیآش شیر تبریزآش های محلیآش های محلی استان آذربایجان شرقیآش های محلی دریانتصویر آش شیرشیرطرز تهیه آش شیرطرز تهیه آش شیر آذربایجان شرقیغذاهای افطاریغذاهای محلیغذاهای محلی استان آذربایجان شرقیغذاهای محلی تبریزمواد لازم برای تهیه آش شیرمواد لازم برای تهیه آش شیر آذربایجان شرقی
0 دیدگاه در “آش شیر آذربایجان شرقی”