قرابیه تبریز
قرابیه نوعی شیرینی و کلوچه سنتی است که در شهرستان تبریز و شهرستان سبزوار پخته میشود. این شیرینی از سوغاتیهای مخصوص تبریز به شمار میرود.این شیرینی را با بادام که عمده محتویات آن است به همراه شکر وسفیده تخم مرغ و پسته درست میکنند. در قرابیهٔ پستهای بجای بادام، مغزپسته بهکار میبرند. نوع دیگری از قرابیه بنام قرابیه نارگیلی هست که بجای بادام از پودر نارگیل استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی قرابیه
- بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم
- شکر ۲۰۰ گرم
- سفیده تخم مرغ ۳عدد
- مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به میزان لازم
طرز تهیه شرینی قرابیه
بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
* اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.
* خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.
* سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.
* داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.
* سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.
* شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
* بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.
* این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید.
منبع:
-ویکی پدیا
-تبیان
برچسب ها انواع شیرینی تبریزانواع شیرینی قرابیهدستور پخت شیرینی قرابیهسوغاتسوغات تبریزشیرینیشیرینی تبریزشیرینی های محلی استان آذربایجان شرقیشیرینی های محلی تبریزطرز تهیه شیرینی قرابیهطرز تهیه قرابیهقرابیهقرابیه تبریزمواد لازم برای تهیه شیرینی قرابیهمواد لازم برای شیرینی قرابیه
0 دیدگاه در “قرابیه تبریز”