دویماج تبریز

دویماج از غذاهای سنتی آذربایجان به شمار می رود. این غذا برای صبحانه و عصرانه سریع آماده می شود و همراه با سبزی خوردن و میوه های تابستانی (انگور و هندوانه) بسیار طعم لذیذ و دلچسبی دارد.
مواد لازم جهت تهیه دویماج:
نان خشک تبریزی ۴ عدد
آب یا دوغ ۱ لیوان ( برای مخلوط کردن – تر کردن و فرم دادن نان خشک )
پنیر تبریز ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
گردوی خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه:
نان ها را درون کاسه ای بزرگ به اندازه کورن فلکس ( یا ریز تر ) کاملا” خرد کنید و کم کم آب ( یا دوغ ) را کم کم به آن اضافه کرده و هم بزنید . خرده های
نان نباید مثل ترید آبگوشت له شوند . همین قدر که تر باشند تا بتوان آنها را گلوله کرد کافیست .
پنیر را نیز ریز رنده کرده و یا خرد کرده و به آن اضافه کنید. اکنون کره را آب کنید و همراه گردو به آن اضافه کنید و کاملا” با دست مخلوط نمایید. مواد را درون
دست ها به شکل گرد یا بیضی کاملا” فشرده کنید تا کاملا” به هم بچسبد و متلاشی نشود . چنانچه از هم باز شد کمی آب و کره آبکرده اضافه کنید.
نکات:
۱-لواش خشک تبریزی در سوپر مارکت ها به صورت بسته بندی موجود است .
۲-در گذشته های نه چندان دور در همدان همین دویماج را برای سحری ماه رمضان سر سفره می گذاشتند و داخل آن کمی هم « تخم رازیانه » هم می
ریختند و بجای کره از روغن حیوانی استفاده میکردند .
۳-حالا شما هم میتوانید از سبزیجات خشک معطر یا دانه های خوشمزه و معطر مانند زیره سبز یا سیاه و یا پودر تخم گشنیز داخل آن استفاده کنید.
۴-دویماج تغذیه مقوی برای نیمروز کودکان مدرسه ای بشمار میرود .
منبع:
– وب سایت پارس
برچسب ها تبریزتصویر دویماجدستور دویماجدویماجدویماج تبریزدویمجدویمنجطرز تهیه دویماجغذاهای محلیغذاهای محلی تبریزمواد لازم برای تهیه دویماجمواد لازم دویماج
0 دیدگاه در “دویماج تبریز”