شیرینی لوز زعفرانی تبریز
سوغات, شیرینی های محلی
1,735 views 0
شیرینی لوز زعفرانی یکی از سوغات خوشمزه شهر تبریز می باشد. بخاطر وجود بادام و زعفران در کنار هم طعم بی نظیری دارد.
مواد لازم
- ۱۵۰-۲۰۰ گرم بادام
- ۱ پیمانه شکر
- ۱/۲ پیمانه آب
- ۱ قاشق سوپخوری زعفران دم کرده غلیظ
- ۲ قشق سوپخوری پودر قند معادل ۲۰ گرم
- به مقدار لازم پسته کوبیده
طرز تهیه
- برای این شیرینی نیاز به پودر بادام داریم، یا می توانید آماده تهیه کنید.
- برای تهیه پودر بادام، بادام خام را در آب خیس کنید و پوستش را بگیرید و یک روز بگذارید تا خشک شود. بعد آسیاب کنید و بعد از الک ریز رد کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشد و زیر دندون احساس نشود. پودر قند را با پودر بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- شکر و آب را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد و قوام بیاید، باید مثل مربا شیره کشدار شود.
- بگذارید شیره حسابی خنک شود.بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ده الی پانزده دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار شود.
- زعفران را به آن اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشد تا فقط یک قاشقش به مایع خوب رنگ دهد) چند دقیقه دوباره هم بزنید.
- پودر بادام را کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید.پودر بادام باید آنقدر اضافه شود که مایع شیرینی به شکل خمیر دربیاید و به دست نچسبد.
- داخل قالب مستطیل را کاغذ روغنی بندازید و مایع شیرینی را بریزید و پهن کنید و پسته ها را روی آن بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید.
- نصف روز در یخجال بگذارید تا شیرینی کاملا منسجم شود، بعد برش بزنید.
منبع:
– وب سایت سرزده
برچسب ها تبریزسوغاتسوغات تبریزشیرینیشیرینی لوزشیرینی لوز تبریزشیرینی لوز زعفرانیشیرینی لوز زعفرانی تبریزشیرینی های تبریزشیرینی های محلیشیرینی های محلی استان آذربایجان شرقیشیرینی های محلی تبریزطرز تهیه شیرینی لوز زعفرانی تبریزلوزمواد لازم برای تهیه شیرینی لوز زعفرانی تبریز
0 دیدگاه در “شیرینی لوز زعفرانی تبریز”