آش شله مشهدی
آش شله مشهدی آشی فوق العاده خوشمزه و البته وقت گیر میباشد که اغلب در نذری ها و مراسم های خاص پخته میشود ، این آش بدون سبزی بوده و هرچه گوشت بیشتری داشته باشد خوشمزه تر است.
مواد لازم:
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
بلغور گندم ۱ لیوان
برنج ۱/۲ لیوان
باقلا ۱/۲ لیوان
نخود ۱/۲ لیوان
لوبیا قرمز ۱/۲ لیوان
لوبیا سفید ۱/۲ لیوان
لوبیا چیتی ۱/۲ لیوان
خورشت قیمه آماده ۲ لیوان
پیاز ۵ عدد
روغن ۵ قاشق غذاخوری
دارچین و نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه :
تمام حبوبات را از شب قبل خیس دهید.
گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و ۳-۴ ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.
حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.
در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید)
منبع:
_وب سایت irancook
برچسب ها آشآش شلهآش شله خراسانآش شله مشهدیآش مشهدیآموزش پخت آش شله مشهدتهیه آش شله مشهدخراسان رضویدستور پخت آش شلهطرز تهیه آش شلهغذاهای سنتی ایرانغذاهای سنتی مشهدغذاهای محلیغذاهای محلی خراسانغذای آش شلهغذای مشهدیمشهدمواد لازم آش شله
0 دیدگاه در “آش شله مشهدی”