همه ی نوشته ها در: شیرینی های محلی
مسقطی
مسقطی يكي از سوغاتي هاي مشهور شيراز است كه به دليل داشتن مواد مغذي چون نشاسته، شكر، روغن، گلاب و هل بسيار مقوي مي باشد. مصرف اين شيريني باعث افزايش قند خون و در …
انگشت پیچ همدان
انگشتپیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار میآید. مواد اولیه انگشتپیچ را سفیده تخم مرغ، گلاب، شکر و آبتشکیل میدهد و قنادها آنقدر آن را بهم میزنند تا ظاهر …
نان و شیرینی اهری
کمتر شهری در ایران وجود دارد که شیرینی و نان مخصوص و به نام خود را داشته باشد. شهر اهر یک نوع شیرینی با نام « اهری» و نوعی نان به نام “نان اهری” …
سوهان قم
به جرات می توان گفت که با شنیدن نام سوهان، ناخود آگاه فکرمان به سمت شهر قم می چرخد.گویی که سوهان همراه همیشگی قم است. سوهان، از بهترین شیرینى هاى محلى ایران است كه …
سجوق مراغه
سجوق، سوغاتی و شیرینی سنتی مراغه، تهیه شده ازشیره انگور یا دوشاب، نشاسته، مغز بادام یا مغز هسته شیرین زردآلو و گلاب و هل و ارمغانی طبیعی از دل تاکستان های سرسبز این شهرستان …
باسلوق مراغه
باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه و ملایر و اراک است که در این شهر تولید میشود. برای تهیه این شیرینی از دوشاب (شیره انگور)،نشاسته، مغز بادام یا مغز هستهٔ شیرین زردآلو و ادویه استفاده میشود. …
شیرینی کنجدی تبریز
شیرینی کنجدی یکی از سوغات محبوب و خوشمزه استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز است که در میهمانی ها، جشن ها و اعیاد استفاده می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی را زرده …
گز اصفهان
سابقه تولید گز در اصفهان به ۴۵۰ سال پیش باز می گردد که درانواع مختلف آردی ، لقمه ای شامل پسته ای ، بادامی و شکلاتی در ۲۰۰ کارگاه سنتی و صنعتی تولید می …
باقلوا تبریز
باقلوا گونهای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطقروسیه تهیه میشود. باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه نیز هست. باقلوا در ایران …
آخرین دیدگاهها