آش شیله عدس تبریزی

آش شیله عدس تبریزی یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است.

ashshile

مواد لازم :

  • تره ریز شده ۱ پیمانه
  • گوجه فرنگی درشت رنده شده ۴ عدد
  • برنج نصف پیمانه
  • آب ۲ لیوان
  • پیاز متوسط نگینی شده ۲ عدد
  • آب مرغ ۲ لیوان
  • عدس ۲ پیمانه
  • بلغور گندم (یارما) نصف پیمانه
  • پیازچه ریزشده ۲ پیمانه

طرز تهیه:

عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس میکنیم.پیازها را با کمی زردچوبه سرخ کنید بعد آب مرغ و آب را اضافه کنید و عدس را بریزید  تا نیم پز شود.

وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم اضافه کنید.بگذارید شیله با شعله ملایم بپزد تا برنج پخته شود بعد سبزی‌ها وگوجه پوره شده را اضافه کنید تا بپزد وحسابی جا بیفت.

نکته ۱: میتوانید بجای آب مرغ از ۴ تا گالینابلانکای مرغ هم استفاده کنید. (به اینصورت که ۴ تا عصاره را با ۶ لیوان آب جوش حل کنید اما دیگر در آش آب نریزید.)

نکته۲:به دلخواه میتوانید۱ قاشق رب هم اضافه کنید تا خوش رنگتر بشود.

نکته۳:حین پخت مدام آش را هم بزنید چون بلغور زود ته میگیرد.

نکته ۴:حین پخت هر وقت حس کردید آش سفت شده است، یک لیوان آب اضافه کنید.

منبع :

– ویکی کتاب

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آش شیله عدس تبریزی”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *