آش شیله عدس تبریزی

آش شیله عدس تبریزی یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است.
مواد لازم :
- تره ریز شده ۱ پیمانه
- گوجه فرنگی درشت رنده شده ۴ عدد
- برنج نصف پیمانه
- آب ۲ لیوان
- پیاز متوسط نگینی شده ۲ عدد
- آب مرغ ۲ لیوان
- عدس ۲ پیمانه
- بلغور گندم (یارما) نصف پیمانه
- پیازچه ریزشده ۲ پیمانه
طرز تهیه:
عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس میکنیم.پیازها را با کمی زردچوبه سرخ کنید بعد آب مرغ و آب را اضافه کنید و عدس را بریزید تا نیم پز شود.
وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم اضافه کنید.بگذارید شیله با شعله ملایم بپزد تا برنج پخته شود بعد سبزیها وگوجه پوره شده را اضافه کنید تا بپزد وحسابی جا بیفت.
نکته ۱: میتوانید بجای آب مرغ از ۴ تا گالینابلانکای مرغ هم استفاده کنید. (به اینصورت که ۴ تا عصاره را با ۶ لیوان آب جوش حل کنید اما دیگر در آش آب نریزید.)
نکته۲:به دلخواه میتوانید۱ قاشق رب هم اضافه کنید تا خوش رنگتر بشود.
نکته۳:حین پخت مدام آش را هم بزنید چون بلغور زود ته میگیرد.
نکته ۴:حین پخت هر وقت حس کردید آش سفت شده است، یک لیوان آب اضافه کنید.
منبع :
– ویکی کتاب
برچسب ها آذربایجان شرقیآشآش شیلهآش شیله عدسآش شیله عدس تبریزیتبریزشیلهشیله عدسطرز تهیه آش شیله عدس تبریزیغذاهای محلیغذاهای محلی استان آذربایجان شرقیغذاهای محلی تبریزمواد لازم برای آش شیله عدس تبریزی
0 دیدگاه در “آش شیله عدس تبریزی”