همه ی نوشته ها در:

شیرینی های محلی

نان رمضان تبریز در ایام ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره افطار روزه داران است. طرز تهیه نان رمضان تبریز مواد لازم : آرد: ۶۰۰ گرم شکر:۱۴۰ گرم روغن مایع : ۱۰۰ گرم کره: ۴۰ گرم خمیرمایع فوری: ۱۰ گرم نمک: ۱۰ گرم بهبود دهنده: ۱۰ گرم تخم مرغ: ۳ عدد طرز تهیه : همه مواد را به غیراز آرد، با هم حسابی مخلوط میکنید به هرترتیبی که دوست دارید! ( به قول قناد لازم نیست هزارتا ظرف کثیف کنید ! همه مواد را در یک ظرف بریزید و با همزن بزنید!) بعد آرد را روی مواد الک میکنید ، آرد را کم …

شیرینی بژی یکی از نان شیرینی‌های محلی کرمانشاه است.این نان شیرینی محلی  خوش طعم و مقوی است که جزء سوغات استان کرمانشاه نیز در نظر گرفته می شود. بژی شیرینی است که هم فرد را سیر می‌کند و هم دیر فاسد و خراب می‌شود، همچنین به راحتی و در همه‌ فصول سال می‌ توان آن را تهیه کرد و از همین‌ رو برای تغذیه در سفر کاربرد فراوانی دارد. کلمه بژی به معنی «زندگی کن» است و کاربرد آن برای نام این شیرینی محلی به این صورت است که از این شیرینی بخور تا نمیری. در قدیم بژی را همراه عروس …

حلوای سیاه سوغاتی خاص اردبیل میباشد که بصورت سنتی پخت میگردد و بعنوان غذای مقوی مورد استفاده میباشد. اردبیلدر سطح کشور تنها استانی میباشد که حلوای سیاه آن چه به لحاظ پیدایش و چه به لحاظ پخت منحصر به فرد بوده و در هیچ جای کشور پخت آن مرسوم نبوده و به عنوان غذای سنتی اردبیل آوازه جهانی دارد.حلوای سیاه اردبیل با داشتن خاصیت درمانی و انرژی زایی و همچنین ترکیب غنی از گروههای مختلف غذایی به عنوان تنها سوغاتی اردبیل با پخت سنتی است که با گذشت یک قرن از سابقه آن همچنان اصول اولیه پخت و ترکیب خود …

باقلوای سه رنگ قزوین یا باقلوای پرچم یا باقلوای لوزی نوعی از باقلواست که در منطقه قزوین طبخ می شود. مواد لازم باقلوای سه رنگ قزوین: پودر بادام یک کیلو پودر قند نیم کیلو پودر پسته وپودر قند ۲۵۰ گرم (۲۰۰ گرم پودر پسته و ۵۰ گرم پودر قند) آرد سفید گندم نیم کیلو تخم مرغ ۱ عدد هل ۲ قاشق غذاخوری آب نیم گرم ۲ قاشق غذاخوری روغن جامد ۶ قاشق غذاخوری زعفران نیم مثقال روش تهیه خمیر باقلوا: ۲ قاشق غذاخوری روغن را آب کرده و در ظرف مناسبی بریزید. سپس تخم مرغ و آب را مخلوط کرده …

گل پالوده یکی از شیرینی‎های محلی در استان گیلان است. مواد این شیرینی را پر گل محمدی تازه، شکر، کره، شیر، برنج خوب شمالی  تشکیل می‌دهد.مواد لازم برای پختن گل پالوده شامل گل محمدی خشک، شیر، برنج ایرانی، شکر و کره است. مواد لازم: گل محمدي خشك‌: ۷۵ گرم (تازه ۱۵۰ گرم) شير: ۳ ليتر برنج ايراني: ۲ پيمانه شكر: ۳ تا ۴ پيمانه كره: ۵۰گرم طرز تهیه: نخست برنج را بشوئید و از شب قبل بدون نمک خیس و آب آن را خالی کرده و آسیاب کنید تا به شکل خمیر درآید و با دو لیوان آب مخلوط و …

پخت نان برنجی در کارگاه‌های شیرینی پزی محلی شهر کرمانشاه از جمله شیرینی‌های سنتی محسوب می‌شود. مواد لازم : آرد برنج نرم و الک شده ۲۵۰ گرم پودر قند ۹۰ گرم روغن جامد ۱۲۵ گرم(ترجیحا روغن کرمانشاهی) زرده تخم مرغ ۱ عدد گلاب ۴/۱ پیمانه تخم خرفه برای تزیین به میزان لازم زعفران آب شده ۱ قاشق غذا خوری برای نان برنجی زعفرانی طرز تهیه : روغن و پودر قند را میزنیم تا کرم مانند شده پف کند .زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. حالا آرد را که حتما باید ۲ تا۳ بار الک شده باشد …

پخت شیرینی کاک در کارگاه‌های شیرینی پزی محلی شهر کرمانشاه از جمله شیرینی‌های سنتی محسوب می‌شود. مواد مورد نیاز : آرد :۳۰۰ گرم آب ولرم :۵۰ میلی لیتر روغن محلی (حیوانی) یا روغن جامد:۵۰ گرم مایه خمیر فوری:۱ قاشق چایخوری تخم مرغ:۱ عدد نمک :۱/۲ قاشق چایخوری پودر قند :۱۶۰ گرم پودر هل :۱ قاشق چایخوری پودر بادام :۱/۲ پیمانه طرز تهیه : ابتدا مایه خمیر را با یک قاشق سوپخوری پودر قند و ۱/۴ پیمانه (۵۰ میلی لیتر) آب ولرم در ظرفی مخلوط کنید و سپس در ظرف را بگذارید تا ۱۰ دقیقه بماند و پف کند. سپس روغن …

پولکی یکی از سوغاتی‌ها و شیرینی‌های معروف اصفهان است. طرز تهیه ی این شیرینی ساده است، شما نیز به سادگی می توانید آن را در منزل تهیه کنید: – دستور شماره یک پولکی کنجدی مواد لازم : شکر ۱لیوان کنجد بو داده شده ۲قاشق غذا خوری هل (یم کم) طرز تهیه: ماهیتابه تفلون رو می زارین کاملا داغ بشه بعد. شکرها رو می‌ریزیم و بهم نمی‌زنیم تا کاملا به اصطلاح آب بشه و بعد تند تند بهم می‌زنیم البته زیر شعله رو کم کنید که نسوزه. وقتی همه شکرها آب شدن و یه مایع صاف به دست اومد کنجد هار …

مواد لازم برای کوکی: یک و یک دوم قاشق غذاخوری کره ۵۶ گرم شکلات تلخ و شیرین، به صورت درشت خرد شده باشد ۵۶ گرم شکلات بدون شکر، به صورت درشت خرد شده باشد یک قاشق غذا خوری پودر قهوه خوری یک قاشق غذا خوری آب گرم یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل یک و یک دوم فنجان آرد همه منظوره ( حدود ۱۹۰ گرم ) یک دوم فنجان کاکائو بدون شکر ۲ قاشق چای خوری پودر خمیرمایه ( بکینگ پودر ) یک هشتم قاشق چای خوری نمک دو و یک دوم فنجان شکر سه عدد تخم مرغ یک دوم فنجان …

اروميه و آذربايجان غربی هم مانند ديگر استانها غذا و شيرينی مخصوص به خود دارد و چه خوب است در سفر به هر استانی با غذاهاو شيرينيهای سنتی آن استان آشناشده و با يادگيری طرز تهيه آن يادو خاطره آن سفر را نزد خود زنده کنيم.يکی از دسرهای محبوب و خوشمزه مخصوص اروميه باسلق اروميه ای ياهمان سوجوق می باشد که در اينجا با طرز تهيه آن آشنا می شويم . مواد لازم : مقداری گردوی درسته يک قاشق چايخوری کره ۲ پيمانه آب ۱پيمانه نشاسته ۲ پيمانه سر خالی شکر به ميزان لازم پودر نارگيل تازه( بوی ماندگی ندهد) …

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه