همه ی نوشته ها در:

غذاهای محلی

لپه پلو با زیره یکی از غذاهای محلی کرمان است. مواد لازم برای تهیه لپه پلو با زیره: پیاز متوسط یک یا ۲ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم برنج ۳ پیمانه لپه ۱ پیمانه زیره پودر نشده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری رب ۱ قاشق در صورت تمایل نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه لپه پلو با زیره :  لپه را ازقبل بپزید. گوشت چرخ کرده را با یکی از پیازها که ریز رنده شده است و همراه نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز بدهید و با آن قلقلی درست کنید. هم‌ میتوان دو طرف قلقلی …

خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی اردبیلی‌هاست. خورش پیچاق قیمه: گوشت ریز خرد شده : ۵٠٠ گرم خلال بادام : ١۵٠ گرم پیاز داغ : یک پیمانه آبغوره : ١/٢ پیمانه تخم‌مرغ : ٣ عدد (در اینجا فقط از زرده استفاده شده تا خورش مجلسی‌تر شود.) نمک،فلفل،زردچوبه و زعفران رب: یک قاشق مرباخوری (بیشتر، رنگ این غذا توسط زعفران تامین می‌شود.) طرز تهیه خورش پیچاق قیمه :  گوشت را با روغن تفت می‌دهیم ، رب را اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.خلال بادام و فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم (نمک و …

آش ماسوآ غذای محلی شهر دزفول در استان خوزستان و شهر بروجرد در استان لرستان است.آش ماسوآ را می توانید در وعده شام و یا پیش غذا سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری یا افطار میل کرد . دستور پخ آش ماسوآ بروجرد مواد لازم برای ۱۵ نفر: بلغور گندم ۱ کیلو اسفناج پاک شده و خرد شده ۸۰۰ گرم نخود پخته ۳۰۰ گرم پیاز متوسط ۳ عدد روغن ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری کشک ساییده غلیظ ۵۰۰ گرم نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواه طرز تهیه: پیازها را خرد کرده و سرخ می‌کنیم …

شش انداز زنجان در شب چهارشنبه سوری در این استان طبخ می شود و جزء غذای محلی استان زنجان است. این خوراک یک غذای کامل، خوشمزه، سالم و مقوی است. دستور پخت شش انداز زنجان مواد لازم برای ۴ نفر: روغن: نصف پیمانه گردو: یک پیمانه خرمای درشت: ۱۶ عدد کشمش: یک پیمانه تخم مرغ: ۴ عدد پیاز درشت: یک عدد شیره انگور: یک پیمانه. طرز تهیه شش انداز زنجان: ابتدا پیاز را بصورت خلالی خرد می‌کنیم و روی حرارت کم، کاملاً تفت می‌دهیم تا عقیقی سرخ شود، سپس گردوی خرد شده را به پیاز سرخ شده اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. بعد …

شله ماشکی غذای محلی استان کهگیلویه و بویراحمد (شهرستان گچساران) است. مواد لازم شله ماشکی: آب: ۵ پیمانه ماش: ۱ پیمانه برنج: ۱/۵ پیمانه کنجد: ۱ پیمانه اناردانه: ۱ پیمانه در صورت تمایل از آب نارنج‌استفاده شود. زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری نمک: نصف قاشق غذاخوری پیاز داغ: به میزان لازم طرز تهیه شله ماشکی: ابتدا آب را در قابلمه ریخته و ماش را به آن اضافه‌کرده می‌گذاریم تا پخته شود بعد برنج را در آن‌می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم آنگاه کنجدها راکوبیده و به مواد اضافه می‌کنیم. انار دانه را می‌جوشانیم و آبش را در موادمی‌ریزیم. در این فاصله پیاز …

یتیمچه یکی از غذاهایی است که در هر شهری به روشی خاص تهیه می‌شود. در نوع شیرازی، در یتیمچه به جای بادمجان، کدوسبز می‌ریزند و آذری‌ها آن را با لوبیا و عدس می‌پزند و در برخی از دستورهای پخت یتیمچه، سیب‌زمینی نیز یکی از مواد اصلی تشکیل‌دهنده این غذاست، اما این دستور پخت یتیمچه کاشانی است. مردم این شهر به جای کره در این غذا «دورده» می‌ریزند. دورده، ترکیب روغنی و به رنگ قهوه‌ای است که در اثر آب کردن حجم زیادی از کره در ته ظرف تشکیل می‌شود و به نظر بسیاری از مصرف‌کنندگان از خود کره خوشمزه‌تر است. البته …

کوفته نخودی یکی از غذاهای محلی استان همدان و یکی از چندین غذای سنتی و محلی تویسرکانی‌هاست. مواد لازم برای  کوفته نخودی برای ۴ تا ۶ نفر: گوشت مغز ران: ۵۰۰ گرم نخود: ۴۰۰ گرم تخم‌مرغ: یک عدد پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌‏فرنگی: یک قاشق غذاخوری سرکه: یک دوم لیوان شیره انگور: یک دوم لیوان نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم برای داخل کوفته‌ها: خرمای هسته گرفته، آلو، کشمش، زرشک، گردو و یک عدد تخم مرغ آب‌پز طرز تهیه کوفته نخودی: نخود را به مدت ۱۲ ساعت خیس کنید،سپس آن را با گوشت دو تا سه بار از …

قاتقلی آش یکی از غذاهای محلی خراسان شمالی است. مواد لازم قاتقلی آش: برنج نیم دانه:۱پیمانه ماست :۱کیلو اسفناج :۲۵۰گرم نمک به میزان لازم طرز تهیه قاتقلی آش: برنج رابا ۴ پیمانه آب و ۱ قاشق غذاخوری نمک روی اجاق می‌گذاریم تا حالت نیم پز پیدا کند در این حالت اسفناج خرد شده رااضافه می‌کنیم پس از جا افتادن اجاق را خاموش کرده می‌گذاریم غذا کمی خنک شود سپس ماست را به آرامی وکم کم اضافه می‌کنیم تا نبرد . این غذا با ماهی شور در تابستان و با ماهی تازه سرخ شده در زمستان سرو می‌شود. منبع: – ویکی کتاب

باقلا وابیج یکی از غذای محلی شمال است. این غذا با برنج مصرف می‌شود و در کنارش ماهی شور، زیتون پرورده و ماست سرو می‌شود. مواد لازم: شوید خشک: ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری تخم‌مرغ:۳ عدد سیر: ۳ حبه روغن و کره: ۱۰۰ گرم باقلای مازندرانی (پلویی): ۵۰۰ گرم آب: یک پیمانه پلوپز نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا باقالی‌ها را از پوست جدا کرده و همراه سیر می‌کوبیم.بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و در کره کمی تفت می‌دهیم.سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد، تخم‌مرغ‌ها را …

آش بلگ آش محلی بختیاری است. مواد لازم برای ۲ نفر: ماش: نصف لیوان آب :۴ تا ۵ لیوان کشک غلیظ: نصف لیوان سبزی آش خرد شده و پخته: ۱ قاشق غذا خوری (در صورت تمایل) پیاز و نعناع داغ: به میزان لازم نمک وفلفل :به میزان لازم مواد لازم برای درست کردن رشته: آرد: ۴|۳ پیمانه آب: ۴تا ۵ قاشق غذاخوری نمک: به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا ماش را به همراه آب روی حرارت متوسط گذاشته تا کاملاً پخته شوند.در فاصله‌ای که ماش‌ها پخته می‌شوند، رشته را درست می‌کنیم. آرد را در کف یک ظرف ریخته آب و نمک را …

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه