همه ی نوشته ها در: غذاهای محلی

ماهی میدم یا دمی لخلاخ یا دمپخت ماهی بوشهری یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان و استان بوشهر است. احتمالا در مناطق مختلف جنوب اسم های متفاوتی دارد اما مواد اولیه کاملامشابه یکدیگرند. توضیح: لخلاخ از کلمه …

عنکاس Ankas (ماهي مرکب) يکي از غذاهاي محلي استان هرمزگان است. عنکاس يا ماهي مرکب را که از قبل آماده کرده و گوشت آن را به صورت مربع‌هاي کوچک قطعه قطعه کرده‌ايم با مقداري …

بلاليت غذاي محلي بندرعباس و بوشهر است. مواد لازم: ماکاروني يا ورميشل ۳۰۰ گرم شکر به ميزان دلخواه گلاب يک استکان روغن يا کره ۱ قاشق غذاخوری آب يک ليتر هل یک چارم قاشق …