رشته پلو قیسی(غذای آذربایجانی)

رشته پلو قیسی یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و غربی است.
مواد لازم:
- برنج: ۳پیمانه
- رشته پلویی: ۱ پیمانه
- برگه زرد آلو: ۱۰۰گرم
- قیسی: ۱۰۰گرم
- کره: ۱۰۰گرم
- پیاز داغ: ۳ قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپخوری
- دارچین: ۱ قاشق چایخوری
روش تهیه:
برنج را که ۳ساعت قبل با نمک خیس کردهاید در آبجوش بریزید. در حد آبکش شدن که رسید رشته پلویی را اضافه کنید. چند جوش که زد آن را آبکش نمایید. برگه زرد آلو و قیسی را حدود نیم ساعت در آب گرم خیس کنید و بعد آن را شسته و با کره داغ شده در ظرفی بریزید و روی آن را پیاز داغ، شکر، زرد چوبه و فلفل بریزید و کمی تفت دهید. زعفران را نیز اضافه کنید. کف قابلمه را از مواد تکه دیگ مورد علاقه تان قرار دهید. کمی برنج آبکش شده روی آن بریزید و سپس از مواد لابلای برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد. برنج را در ظرف مناسب ریخته، روی آن را با برگههای قیسی، کمی دارچین، خلال پسته و در صورت دلخواه فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.
منبع :
– ویکی کتاب
برچسب ها پلورشتهرشته پلورشته پلو قیسیرشته پلو قیسی آذربایجانیرشته پلو قیسی تبریزیرشته پلو قیصیرشته پلو قیصی آذربایجانیرشته پلو قیصی تبریزیطرز تهیه رشته پلوطرز تهیه رشته پلو قیسیطرز تهیه رشته پلو قیصیغذاهای محلی استان آذربایجان شرقیغذاهای محلی تبریزمواد لازم برای تهیه رشته پلو قیسیمواد لازم برای تهیه رشته پلو قیصی
0 دیدگاه در “رشته پلو قیسی(غذای آذربایجانی)”