کوفته همدانی

کوفته همداني يکي از غذاهاي محلي استان همدان است.
مواد لازم:
گوشت گوسفند يک کيلو
لپه ۲۵۰ گرم
پياز ۱ عدد بزرگ باي داخل کوفته و کمي سرخ کرده براي سس کوفته
نخود نيم کيلو
تخم مرغ يک دانه
برنج نصف پيمانه
نمک، فلفل، زرد چوبه آرده نخودچي دو قاشق غذاخوري
مواد مياني: تخم مرغ پخته، الو، گردو، پياز تفت داده، کوفته ريز از همين مواد،
طرز تهيه:
گوشت را با پياز مخلوط کرده، نخود، لپه، برنج را پخته و مخلوط ميکنيم. همه? مواد را با هم خوب ورز داده از مواد هر اندازه که خواستيم برداشته وسطه آن مواد را گذاشته و ميبنديم، توي دست گرد کرده توي قابلمه که آب جوش و کمي نمک، فلفل، زرد چوبه و کمي رب گوجه فرنگي و پيازداغ (سس کوفته) ميگذاريم تا پخته شود حرارت بايد کم باشد.
منبع: seeiran.ir
برچسب ها ـموزش کوفته همدانیآشپزیآشپزی محلیآشپزی همدانیآموزش کوفتهآموزش کوفته تبریزیطرز تهیهطرز تهیه کوفته همدونیغذای محلیغذای محلی همدانکوفتهکوفته همدانیکوفته همدونیهمدونی
0 دیدگاه در “کوفته همدانی”