حلیم بادمجان
مواد لازم
بادمجان متوسط – گوشت بااستخوان – پیاز سرخ شده كشك – نعناع داغ – عدس تمیز – نمك وفلفل وزرد چوبه
طرز تهیه
گوشت را با یك عدد پیاز، نمك، زرد چوبه ومقداری آب می گذاریم تاكاملا پخته وله شود. سپس بادمجانها را پوست گرفته حلقه حلقه می كنیم می شوئیم ودرمقداری روغن سرخ می كنیم. عدس را با گوشت می پزیم تا كاملا له شود. دوسوم از پیاز سرخ شده وگوشت پخته شده كه استخوانهای آن را بیرون آورده ایم خوب با گوشت كوب له می كنیم تا كشدار شود. بادمجانها را هم جداگانه می كوبیم و با گوشت مخلوط كرده كمی كه خنك شد كشك را به میزان علاقه شخصی اضافه كرده بهم می زنیم ودرظرف می كشیم وروی آنرا با نعناع داغ وپیاز داغ تزئین می كنیم.
توضیحات
اگر حلیم داغ باشد وكشك راداخل آ ن بزنیم كشك درداخل حلیم بریده بریده می شود.
منبع :
– دردری ها دات کام
برچسب ها حلیم اصفهانحلیم بادمجانحلیم بادمجان اصفهانطرز پخت حلیم بادمجانطرز تهیه حلیم بادمجانغذاهای اصفهانغذاهای معروف اصفهانمواد تشکیل دهنده حلیم بادمجانمواد لازم حلیم بادمجان
0 دیدگاه در “حلیم بادمجان”