دوپیازه میگو

دوپيازه ميگو يکي از غذاهاي محلي قشم در استان هرمزگان و استان بوشهر است.
دستور شماره يک
مواد لازم :
ميگوي پاک شده ۵۰۰ گرم
پياز ۱ کيلوگرم
رب گوجه فرنگي ۳ تا ۴ قاشق غذاخوري
روغن ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل و ادويه مقداري
طرز تهيه: ابتدا پيازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالي خرد ميکنيم. ميگوها را نيز تميز ميکنيم. سپس به همراه پيازها در ظرفي روي حرارت اجاق گاز ميگذاريم و در ظرف را ميبنديم و حرارت اجاق را کم ميکنيم تا آب پياز به خورد ميگوها برود. آنگاه کمي روغن در ظرف ريخته و ميگوها را سرخ ميکنيم. در اين هنگام ادويه را اضافه ميکنيم و يک تفت ميدهيم. بعد نمک و فلفل و رب گوجه فرنگي را اضافه ميکنيم و تفت ميدهيم. سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقيقه ميگذاريم تا کمي بپزد. آنگاه در ظرف مورد نظر کشيده و سرو ميکنيم.
نکته: بعضيها مواد ديگري مثل سيب زميني و سير و فلفل دلمهاي سرخ شده هم به آن اضافه ميکنند. لزومي ندارد اين غذا با برنج سرو شود، چون خورش نيست و خوراک است، ولي با برنج هم خوب ميشود.
دستور شماره دو
مواد لازم براي ۴ نفر:
ميگوي تميز شده نيم کيلو
پياز ريز خرد شده نيم کيلو
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
سيب زميني متوسط به صورت خلال شده ۴ عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم.
طرز تهيه: ميگو و پياز را با هم مخلوط و داخل ماهيتابه دردار ريخته و روي حرارت ميگذاريم. ميگو روي حرارت آب مياندازد. صبر ميکنيم آب ميگو تبخير شود و در اين فاصله چند بار غذا را هم ميزنيم. وقتي آب ميگو تبخير شد روغن، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه ميکنيم و مواد را هم ميزنيم تا پياز و ميگو در روغن سرخ شوند. حال رب گوجه فرنگي را اضافه ميکنيم. سيب زمينيها را جداگانه سرخ کرده و در آخرين مرحله به بقيه مواد اضافه ميکنيم.
منبع: seeiran.ir
برچسب ها پخت غذا با میگوپخت غذای محلی با میگودوپیازه میگوغذاهاي محلي بندرعباسغذاهاي محلي بوشهرغذاهاي محلي قشمغذاهای محلیغذاهای محلی بندرعباسغذاهای محلی بوشهرغذاهای محلی هرمزگانغذاهای هرمزگانغذاي محلي بندرعباسغذاي محلي بوشهرغذای محلی قشمفرهنگ غذایی هرمزگان
0 دیدگاه در “دوپیازه میگو”