دوپیازه میگو
دوپيازه ميگو يکي از غذاهاي محلي قشم در استان هرمزگان و استان بوشهر است.
دستور شماره يک
مواد لازم :
ميگوي پاک شده ۵۰۰ گرم
پياز ۱ کيلوگرم
رب گوجه فرنگي ۳ تا ۴ قاشق غذاخوري
روغن ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل و ادويه مقداري
طرز تهيه: ابتدا پيازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالي خرد ميکنيم. ميگوها را نيز تميز ميکنيم. سپس به همراه پيازها در ظرفي روي حرارت اجاق گاز ميگذاريم و در ظرف را ميبنديم و حرارت اجاق را کم ميکنيم تا آب پياز به خورد ميگوها برود. آنگاه کمي روغن در ظرف ريخته و ميگوها را سرخ ميکنيم. در اين هنگام ادويه را اضافه ميکنيم و يک تفت ميدهيم. بعد نمک و فلفل و رب گوجه فرنگي را اضافه ميکنيم و تفت ميدهيم. سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقيقه ميگذاريم تا کمي بپزد. آنگاه در ظرف مورد نظر کشيده و سرو ميکنيم.
نکته: بعضيها مواد ديگري مثل سيب زميني و سير و فلفل دلمهاي سرخ شده هم به آن اضافه ميکنند. لزومي ندارد اين غذا با برنج سرو شود، چون خورش نيست و خوراک است، ولي با برنج هم خوب ميشود.
دستور شماره دو
مواد لازم براي ۴ نفر:
ميگوي تميز شده نيم کيلو
پياز ريز خرد شده نيم کيلو
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
سيب زميني متوسط به صورت خلال شده ۴ عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم.
طرز تهيه: ميگو و پياز را با هم مخلوط و داخل ماهيتابه دردار ريخته و روي حرارت ميگذاريم. ميگو روي حرارت آب مياندازد. صبر ميکنيم آب ميگو تبخير شود و در اين فاصله چند بار غذا را هم ميزنيم. وقتي آب ميگو تبخير شد روغن، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه ميکنيم و مواد را هم ميزنيم تا پياز و ميگو در روغن سرخ شوند. حال رب گوجه فرنگي را اضافه ميکنيم. سيب زمينيها را جداگانه سرخ کرده و در آخرين مرحله به بقيه مواد اضافه ميکنيم.
منبع: seeiran.ir
برچسب ها
0 دیدگاه در “دوپیازه میگو”