شیرینی کنجدی تبریز
شیرینی کنجدی یکی از سوغات محبوب و خوشمزه استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز است که در میهمانی ها، جشن ها و اعیاد استفاده می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی را زرده تخم مرغ، شکر و کنجد تشکیل می دهند.
مواد لازم
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- پودر شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- وانیل: ۱ قاشق چای خوری
- عسل:۳ قاشق چایخوری
- روغن : ۲ قاشق چایخوری
- یک قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب
طرز تهیه شیرینی کنجدی
زرده و پودر شکر و وانیل و عسل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشود و بعد کنجد را اضافه می کنیم و زعفران را به مخلوط اضافه می کنیم. می شود مخلوط این شیرینی رو گاها سفت تر درست کرد، بدین معنی که میزان کنجد را بیشتر از جد مجاز می ریزیم که در این صورت شیرینی پر کنجد خواهد شد. در مرحله بعد مایه شیرینی رو در کاغذهای شکلات میریزیم. کاغذ را فقط تا نصف پر کنید چون شیرینی در موقع طبخ پف می کنه. بعد در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۳۵۰ فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم.
برچسب ها تبریزسوغات استان آذربایجان شرقیسوغات تبریزسوهان کنجدیسوهان کنجدی تبریزشیرینی کنجدیشیرینی کنجدی تبریزشیرینی های استان آذربایجان شرقیشیرینی های تبریزشیرینی های محلیشیرینی های محلی استان آذربایجان شرقیشیرینی های محلی تبریزطرز تهیه سوهان کنجدی تبریزطرز تهیه شیرینی کنجدی تبریزکنجدمواد لازم برای تهیه سوهان کنجدی تبریزمواد لازم برای تهیه شیرینی کنجدی تبریز
0 دیدگاه در “شیرینی کنجدی تبریز”