دیگچه غذای سنتی مشهد

دیگچه یکی از غذاهای سنتی مشهد می باشد که به عنوان عصرانه یا صبحانه صرف می شود. دیگچه یک نوع شیربرنج است اما برشته و مغزپخت. کمی سفتتر از شیربرنج که در آن شکر و شیرینى و زعفران و گلاب و هل استفاده شده است. دیگچه میتواند صبحانه یا دسری دلچسب باشد. معمولاً دیگچه را نذر امام حسن(ع) مىکنند.
مواد مورد نیاز :
برنج نیم دانه : ۲۵۰ گرم
شکر : ۲۵۰ گرم
هل : ۱۰ گرم
شیر : ۲ لیتر
زعفران : در صورت دلخواه کمی
طرز تهیه :
برنج نیم دانه را ۲-۳ ساعت خیس کنید ، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.
شکر و هل را اضافه کنید ،سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید ،دیگچه دم بکشد.
دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد ۲۰*۳۰ پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.
وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سرو کنید.
منبع:
_وب سایت نازخاتون
برچسب ها خراسان رضویدیگچهدیگچه خراساندیگچه غذای سنتی مشهددیگچه مشهدیطرز تهیه دیگچهغذاهاغذاهای سنتیغذاهای سنتی ایرانغذاهای سنتی مشهدغذاهای محلیغذاهای محلی خراسانغذاهای محلی مشهدغذای دیگچهمشهدمواد لازم برای تهیه دیگچهمواد مورد نیاز دیگچه
0 دیدگاه در “دیگچه غذای سنتی مشهد”