کباب زردک اصفهان
کباب زردک در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی است که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه میشود. برای مزه ملس این غذا از سرکه به همراه شیره یا شکر استفاده میشود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کباب زردک آشنا میشوید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت چرخ شده گوسفند: ۲۵۰ گرم
زردک متوسط: ۴ عدد، رنده ریز شده
آرد نخودچی: به مقدار لازم
پیاز کوچک: یک عدد، رنده ریز شده
نمک: نوک چاقو
زردچوبه: به مقدار لازم
شکر: ۱/۴ لیوان
آب: ۱/۴ لیوان
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله ۱ – گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
مرحله ۲ – آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود.
مرحله ۳ – از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.
مرحله ۴ – برای درست کردن شهد کباب، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.
مرحله ۵ – کبابهای سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کبابها بریزید، سپس روی حرارت کم به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کبابها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
نکات:
* در صورتی که مایل هستید کباب مزهای ملس داشته باشد، میتوانید ۲ قاشق غذاخوری سرکه را با ۲ قاشق غذاخوری شیره خرما مخلوط کرده و به عنوان شهد به کار ببرید.
* در صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد میتوانید یک تخممرغ به مایه کباب اضافه کنید.
*در صورتی که بخواهید اندازه کبابها به شکل قدیم آن باشد بایستی کبابها را به اندازه بامیه درآورده و سپس سرخ کنید.
منبع :
– ایران سی
برچسب ها آموزش کباب زردکپخت کباب زردکپختن کباب زردکشامی شیرین اصفهانیطرز تهیه کباب زردکطعم اصفهانیطعم کباب زردک اصفهانغذای اصفهانیغذای سنتی اصفهانغذای محلی اصفهانکباب زردک اصفهانمنو اصفهانیمواد لازم کباب زردکنکاتی در مورد کباب زردک
0 دیدگاه در “کباب زردک اصفهان”