همه ی نوشته ها در: غذاهای محلی
آش گوشواره آذربایجان
آش گوشواره یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. آش گوشواره آذربایجان برای خمیر: تخم مرغ ۱ عدد نمک نصف قاشق چایخوری آب یک دوم پیمانه آرد ۳ پیمانه برای مواد میانی (کوفته …
آش شیله عدس تبریزی
آش شیله عدس تبریزی یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. مواد لازم : تره ریز شده ۱ پیمانه گوجه فرنگی درشت رنده شده ۴ عدد برنج نصف پیمانه آب ۲ لیوان پیاز …
آش اوماج تبریز
آش اوماج یا اوماج آشی یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است.آش اوماج، جزء آشهای سنتی و پرطرفدار تبریز است که اغلب در فصول سرما تهیه می شود. این آش برای سرما خوردگی …
خورش هویج تبریز
خورش هویج از غذاهاي سنتي شهر تبريز است و معمولاً نوع اصيل آن با ريشه اي به نام زردك كه شباهت زيادي به هويج دارد تهيه ميشود. ( ريشه زردك حتي از نظر طعم …
قویماق تبریز
قویماق یا همان کاچی از جمله غذاهای سنتی آذربایجان به حساب می آید که البته در بسیاری از مناطق دیگر ایران نیز پخت می شود.این غذا به خاطر قرار گیری در زمره غذاهای شیرین …
کوکوی لوبیا سبز تبریزی
کوکوی لوبیا سبز تبریزی یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. مواد لازم: لوبیا سبز: نیم کیلو هویج: متوسط ۲ عدد پیاز کوچک قرمز: ۲ عدد یا یک عدد متوسط گوشت چرخ کرده: …
آخرین دیدگاهها